Skip to main content

scroll

Over ons

BLVG Ontwikkeling is een Amsterdamse vastgoedonderneming sinds 2006 actief op het gebied van commercieel onroerend vastgoed en woningbouw. Met passie en vakmanschap ontwikkelt BLVG Ontwikkeling kantoren, winkels, hotels en woningen. Altijd rekening houdend met toekomstige veranderingen in behoefte en gebruik. BLVG ontwikkeling gaat de uitdaging aan om nieuwe mogelijkheden te ontdekken van bestaande gebouwen. Transformatie en verduurzaming staan hierbij voorop. Vanuit deze gedachte werd het nieuwe maatschappelijke woonconcept voor huisvesting Hubstudios geïnitieerd en ontwikkeld.

BLVG ontwikkeling heeft momenteel een portefeuille van ca. 600 woningen in ontwikkeling, allen in de regio Amsterdam. Het betreft koop- én huurwoningen, starters-, studenten- en seniorenwoningen.

Bart Lyppens (1968) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie huurrecht. Bart heeft ruim tien jaar bij DTZ Zadelhoff gewerkt als vastgoed adviseur in de sectoren: winkels en kantoren en laatstelijk als senior real estate advisor beleggingen. In 2006 is hij zijn bedrijf BLVG begonnen, waarin hij met wisselende combinaties van partners investeerde in beleggingen en ontwikkelingen. In 2008 kocht hij het Zorgcomplex Oudlaan Utrecht, dat hij als eerste in de markt verduurzaamde naar label A. Ook ontwikkelde Bart ‘The Glass House’, een high end wooncomplex. Daarna initieerde hij de transformatie en verduurzaming van het 10.000 m2 grote ABC-kantoorgebouw.

Robert Boeren (1963) heeft fiscaal en Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij als advocaat en belastingadviseur gewerkt, tot het onroerend goed hem greep. Robert heeft tien jaar bij ontwikkelaar TCN Property Projects gewerkt. Hiernaast heeft hij als vastgoed adviseur bij DTZ Zadelhoff gewerkt, als associate director Agency Amsterdam. Vanuit die rol was hij verantwoordelijk voor o.m. accounts UvA, Stichting Stadgenoot, Rochdale, Eigen Haard, ABN AMRO Bank, gemeente Amsterdam, Nationale Politie. Voor deze partijen heeft hij diverse ontwikkelingen geïnitieerd en spraakmakende transacties begeleid. In 2016 is Robert Boeren als partner toegetreden in BLVG Ontwikkeling.

Transparant. Betrokken. Ambitieus.